21 / 09 / 2018

even voorstellen …dit is Linda

Leestijd: 2 minuten Te lang? Mail dit artikel

Mail mij dit artikel

Linda is vibe manager bij Synergie en stopt veel liefde in haar werk met collega’s en klanten. Ze zorgt voor haar collega’s in alle opzichten, afspraken inplannen maar ook een lekkere lunch maken hoort daarbij. Maar boven alles is ze een geweldige host die mensen zich thuis laat voelen bij elke gelegenheid. Van een kantoordag tot feestjes voor friends & family. En van movienights voor klanten tot bijzondere catering…van social lunches tot foodtrucks.

Door vooruit te denken en verder te gaan dan het gebruikelijke, creëert Linda meerwaarde voor collega’s en klanten. Ze heeft de koffie al klaar staan voordat afspraken beginnen. En bij workshops van dagdelen of hele dagen gaat catering niet alleen over koffie en lunch. Maar ook over het kennen van de klassieke energiedip rond 16.00 uur…het moment dus voor een smoothie of fruitcocktail.

Ze wil de mensen om haar heen niet alleen ontzorgen maar ook verzorgen. Verzorgen wordt heel letterlijk genomen want haar collega’s hoeven bijna nooit iets te vragen of Linda heeft het al geregeld. En als er iemand van buitenaf naar de manager vraagt, is Linda degene die ze aan de telefoon krijgen. Want als vibe manager is ze ook de enige manager van het bureau.

Linda maakt mensen gelukkig: ‘’Het tof is om elke dag een werkomgeving te creëren wat leeft en bruist, waar mensen kunnen samenwerken en kunnen samenleven.’’En op de vraag wat háár dan gelukkig maakt antwoordt ze: “Het enige dat ik nodig heb, zijn mijn collega’s, want zonder hen bruist Synergie niet.’’

Binnenkort uit de pen van Linda meer over vibe management – het verschil tussen zorgen voor een kantoor en zorgen voor mensen.

Onze diensten die in deze case zijn besproken

Visie & Leiderschap

Heb je hier een vraag over?

Linda de Groot

Vibemanager

Stories of Inspiration

Elk kwartaal de laatste inzichten en verhalen in je mail.

Meer publicaties

 • Dit zijn de Inspirerende 40 van 2018!

  Lees verder
  2 minuten Te lang? Mail dit artikel.
 • welk reisbedrijf heeft een missie?

  Lees verder
  4 minuten Te lang? Mail dit artikel.
 • het einde van de collectieve naïviteit

  Lees verder
  5 minuten Te lang? Mail dit artikel.
 • Mail mij dit artikel