Bestuurstafel: Leaders for Good

  • Wanneer: 29 mei 2019
  • Waar: Workshopruimte Synergie
  • Hoe laat: 15.30 uur - 20.00 uur, inclusief sushi
  • Voor wie?

    Dit is een besloten evenement en bedoeld voor genodigden. Geen uitnodiging ontvangen en wil je er toch heel graag bij zijn? Laat het ons weten.

Veel leiders bereiken maar een kwart van de medewerkers: moeders nu nog meer inspirerend dan manager.

Iedereen kan inspireren en inspireren is te leren leert de 2e editie van Mensen van Inspiratie. Daarmee is inspiratie beschikbaar voor elke manager. Die nu nog niet zo inspireert. Slechts één op de vier werknemers in Nederland wordt geraakt door de eigen manager. Zo wordt onbedoeld creativiteit, betrokkenheid en ondernemendheid gedoofd. Bijzonder is dat diezelfde manager in de rol van vriend, moeder of vader wél inspireert.

 

Hoe maken we deze kracht ook in werk beschikbaar? Daarover gaat Leaders for Good, waarvoor we 1.500 Nederlanders ondervroegen. De publicatie combineert de inzichten van de meest Inspirerende mensen: Mandela, Obama en M.L. King gevolgd door vrienden, moeders en vaders. Net als Koningin Maxima (8), Floortje Dessing (11) en bijvoorbeeld Johan Cruyff (18). Zij bereiken en bewegen mensen. Met hun persoonlijkheid, visie en vaardigheden. Helaas valt voor veel Nederlandse medewerkers de directe en hoogste leidinggevende buitende Top-40. Dat kunnen en willen we veranderen. De inzichten bieden waardevolle en praktische aanknopingspunten voor elke manager. Iedereen kan inspireren en inspireren is te leren. Leaders for Good is bijgesloten voor je. Elke leider en elk leiderschapsteam verdient een persoonlijk kompas. Tijdens deze exclusieve bestuurssessie delen we de inzichten en handvatten uit de Inspirerende 40 in kleine, vertrouwelijke kring. Verwacht prikkelende inzichten over leiderschap en invloed, persoonlijke vragen en interactie met acht tot twaalf ‘peers’. Een ‘deep dive’ in inspirerende leiderschap, het bewegen van organisaties en wat dit van jou als eindverantwoordelijke vraagt.

 

Benieuwd naar de publicatie met het onderzoek naar de meest inspirerende mensen?  Download Leaders for Good hier!

 

Meer events

  • 19juni
  • 13juni
  • Mail mij dit artikel